Menu Boterzing

Le Chef propose de vous faire découvrir la cuisine bistronomique en menu (Toute modification apportée au menu inclura un supplément)     ENTREES Vol au vent, hadock et moules du Mont St-Michel OU Lentille corail, mandarine, andouillette     PLATS Poisson du Jour, Cannelloni épinard, capucine tubéreuse   OU Viande du Jour, Rattes au thym […]

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Menu à emporter Fêtes

    Menu à emporter Noël et St sylvestre   Réservation acceptées jusqu’au Vendredi 23 décembre à midi pour Noël et Vendredi 30 décembre à midi pour Nouvel An. Retrait des commandes le Samedi 24 décembre de 10H à 15H et le Samedi 31décembre de 14h à 17h Réservations par mail : contact@maisonprevost.fr  |  par […]

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04

Quam quidem partem accusationis admiratus sum et moleste tuli potissimum esse Atratino datam. Neque enim decebat neque aetas illa postulabat neque, id quod animadvertere poteratis, pudor patiebatur optimi adulescentis in tali illum oratione versari. Vellem aliquis ex vobis robustioribus hunc male dicendi locum suscepisset; aliquanto liberius et fortius et magis more nostro refutaremus istam male […]

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03

Quam quidem partem accusationis admiratus sum et moleste tuli potissimum esse Atratino datam. Neque enim decebat neque aetas illa postulabat neque, id quod animadvertere poteratis, pudor patiebatur optimi adulescentis in tali illum oratione versari. Vellem aliquis ex vobis robustioribus hunc male dicendi locum suscepisset; aliquanto liberius et fortius et magis more nostro refutaremus istam male […]

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02

Quapropter a natura mihi videtur potius quam ab indigentia orta amicitia, applicatione magis animi cum quodam sensu amandi quam cogitatione quantum illa res utilitatis esset habitura. Quod quidem quale sit, etiam in bestiis quibusdam animadverti potest, quae ex se natos ita amant ad quoddam tempus et ab eis ita amantur ut facile earum sensus appareat. […]

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